Clay Paky A.leda B-EYE K10 Easy

melcu

Lausa kolm aasta tagasi kirjutasin Clay Paky siis veel täiesti uutest washidest. Link siin. Nüüd täna just sain aega neisse natuke rohkem süveneda ja üks asi jäi nii sügelema, et pidin kohe kirjutama. Ehk siis Clay Paky on teinud ära ühe asja, mida ma juba aastaid olen üritanud pähe panna Robe meestele. Neil on selline mode liikuvatel nagu Shapers, kus reaalselt saabki kasutada umbes 20 nö. virtuaalset gobo. St. on sellised pixlimakrod, mille kiirust ja värvi (ja ka strobeerimist ning dimmerit) saab erinevate kanalitega juhtida ja see on ülikõva. Kuigi muidu ma siiski eelistan Robe toodangut, sest CP washid lihtsalt kaaluvad 2x rohkem reaalselt ja võite mulle väita nii palju kui tahate, et on tugevamad tükid jne. Ma ütlen, mis on raskem, kukub ka kõvemini.

A.leda Wash K10
Mitte nii uus enam

Leave a Reply

Your email address will not be published.