EFN @ Energiakeskus

melcu

Õudne koht on see Energiakeskus. Ei muidu tore, aga rock kontserdi jaoks kohe mitte kuidagi. Sound on igaljuhul mittehea, kuigi jah, konkreetsel juhul ei meeldinud mulle valgusasjad. Ok, ma võin kuidagi aru saada, et ei olnud võimalik panna normaalselt eestvalo (samas hea külgvalgustuse jaoks oli kohta küll) ja noh, odavad asjad ei saagi ju olla nii head kui kallid asjad, aga ikkagi. Nüüd on poolteist nädalat möödas ja ei mäleta enam nii hästi, aga mõned asjad (peale eestvalo) on mul selgelt meeles. Esiteks Showteci IW-720 liikuvad (kusjuures tuleb välja, et meil on ka selliseid kasutada, siis küll ACME omad, aga pmst sama tehas), täiesti õudsa delayga töötavad ja väga “pehmelt”, valgusjõud ehk polnudki väga halb, aga lihtsalt kuna nad olid mingite COB lampide kõrval, mis olid suht otse silma suunatud (neid suurt suunata muidugi ei saagi), siis nad paistsid suht “kusised”. Samas Raiko soovitus kasutada neid (IW-720) külgvalgusena või eest (või isegi rambina), tundub täitsa mõistlik. See kõik oli veel kuidagi aru saadav, aga noh Showteci wireless ei kannatanud küll mitte mingisugust kriitikat. Ulmeviivis. Mulle tegelikult ei meeldi kiruda asju, sest ausalt, kui ei meeldi, tee siis ise, aga igale poole ka ei jõua. Aa, üks asi tuli veel meelde, tossu ei võinud lasta. Ütleme nii, et minust oli kasu peamiselt autojuhina sellel õhtul.

2015-01-25 21.27.28

Leave a Reply

Your email address will not be published.