Hurts & Biffy Clyro

melcu

Nii, mitu kuud hiljem siis kirjutan neist kahest kontserdist. Hurtsil tegime riggingut ja Biffy Clyrot käisin niisama vaatamas. Rigging oli lihtne, sellest suurt midagi rääkida polegi. Aga kontserditest küll.

Hurts

Jõudsin suhteliselt lõpupoole, sest ma pole mingi suur fänn ja kui nad Kalevi Spordihallis käisid, siis väga suurt muljet kogu tehniline osa ei avaldanud. Aga sel korral oli teisiti. Oli lahedaid efekte, kõik oli täpne, samas mitte kuiv, ühesõnaga kontsert oli kohe palju parem. Pärast uurisin valgustajalt, kuidas kogu show üles oli ehitatud. Tuli välja, et see mees ise poldki disaini autor, vaid kõigest mees, kes tuuril seda maha mängis. Kuid see ei tähendanud siiski, nagu ta oleks timecode jooksma pannud ja asi ants. Ei. Kõik programmid siiski mängis ta maha käsitsi (siit ka põhjus, miks polnud kuiv), aga need olid valmis tehtud sama mehe poolt, kes suvel käis Pet Shop Boysiga Õllesummeril. Tema disain. Igatahes mulle sobis.

Biffy Clyro

Esimene kord, kui Biffy Clyro käis olin ma loomulikult kuskil mujal tööl ja oi kuidas ma kahetsesin, et see nii oli. Ja nüüd, kui ma vaatamas käisin, kahetsesin veel rohkem. Bänd oli tore, valgustaja oli Kristus, asju oli nii palju kui mahtus (osa ei mahtunud). Publik oli super. Järgmine kord lähen jälle.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.