The Sun “Ring” esitlus Rock Cafes

melcu

Laiskus on mul peal.

Kuidas muidu seletada sellist vahet eelmisest sissekandest. Aga tuletagem meelde, mis siis juhtus seal Rock Cafes. Asju polnud palju ja raha nagu tavaliselt ka mitte ja iseenesest pidi ju olema lihtne, kui ma poleks teinud viga ja üritanud kasutada kohalikke hiina liikuvaid, mis kahjuks ei tööta enam üldse. Hiljem René kasutas ka kohalikke Robe 170AT ja need olid suht korralikud. Niisiis läks mul progemise peale umbes neli korda rohkem aega, kui tavaliselt ja terve päev tundus, et seekord läheb aia taha. Aga kontsert tuli hoopis parem, kui tavaliselt.

Soojendasid Mihkel Ratt & The Flash ja Toe Tag, kelle kontsert oli väga hea. Siin viimasest loost ka video, koha peal keris eriti hästi käima.

Toe Tag – Palju Õnne Inimesed from Meelis Lusmägi on Vimeo.

Ja killuke ka Suni esinemisest.

The Sun – Tee Midagi from Meelis Lusmägi on Vimeo.

Ehk siis Robinid ruulivad blinderite kõrval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.