Sunfest videod

melcu

Paar videot siis Subfestilt Raplas. Tehniliselt läks Sunfest väga rahulikult, selles mõttes polegi eriti midagi kirjutada. Põnevamad kohad olid minu jaoks Võru Kandle aed ja Tartu Kassitoome org, kummagis polnud käinud, Võrus oli lihtne, Tartus keerulisem, sest tegu oli ikkagi looduskaitsealaga, aga muidu mõnus koht.

Sunfestilt jäid meelde veel hommikud mu suvilas, millest esimesel, me paigaldasime kuuma vett täis boilerit (kell 5 hommikul), mis oli eelnevalt seina pealt alla sadanud (aga oli ju vaja end pesta, eriti veel pärast boileri 100+ kg  paigaldamist ja teisel hommikul niitsid härrased samal ajal muru (muru siis mõnus ja pehme).

Aga videod siin, Valguskiirusel ja Jää Vait.

Valguskiirusel from Meelis Lusmägi on Vimeo.

Jää Vait from Meelis Lusmägi on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.